Ng Hotel Blog Banner 4 Ng Hotel Blog Banner Mobile 4

Ailece tatilin en güzel anısı: Sapanca’da sömestir

Ailece çıkılan seyahatlerle, bir yandan en sevdiklerimizle güzel anılar biriktirir, bir yandan birlikte öğrenip keşfetmenin tadına varırız. Çocukların küçük yaşlarında aklına kazınan bu güzel zamanlar, aile albümlerini süsleyen karelerin çok ötesinde, her hatırladıklarında onları mutlu eden güçlü hatıralardır. Bizler ise bu değerli anlar ile hayatı anlamlandırır, sıradaki macera için daha çok heyecanlanırız.

Peki yoğun bir okul ve iş döneminin ardından, kışın en güzel zamanında yarıyıl tatili için yola çıkmaya; ailece tatilin en güzel anısını çocuklarınızla birlikte yaratmaya hazır mısınız?

O zaman haydi hazırlanın, çünkü bu sömestiri ailece Sapanca’da geçirmek için tam 6 harika sebebiniz var.

1. Sapanca’nın evinize olan yakınlığı

Sapanca İstanbul, Ankara ve Bursa’nın neredeyse ortasında. Eğer yolculuğunuz İstanbul’dan başlıyorsa Sapanca size yalnızca 1 saatlik bir araba yolcuğu mesafesinde... Böylece çocuklarınızla seyahat ederken uzun süre araba kullanmak zorunda kalmaz, molalarla yolculuğunuzu uzatmadan varış noktanıza kısa süre içinde ulaşırsınız.

2. Sapanca’nın sonbaharda daha büyülü olan doğası

Sapanca’nın her mevsimi ayrı güzellikte... Hatta sizin için Sapanca’nın ilkbahar ve yaza özel güzelliklerini ayrı, sonbahar renklerini ise apayrı şekilde anlatabiliriz!

Sonbaharda Sapanca’ya gitmek için 11 neden

Sapanca, havalar soğurken sonbahar ve kış mevsimlerinin renklerini yüksek rakımlı dağları, yaylaları ve doğal güzellikleriyle adeta bir tablo gibi sergiliyor. Üstelik Sapanca’da sonbaharda tüm ailenizle birlikte yapabileceğiniz birçok harika aktivite var. 

  • Kartepe: Mesela kayak yapmak! Eğer ailece kış sporları tutkunuysanız Kartepe Kayak Merkezi’ne gidip her seviyeden kayak severin ilgisini çekecek pistlerde dilerseniz kayak dilerseniz snowboard ile doyasıya kayabilirsiniz.
  • Yaylalar: Sonbaharda en keyifli zamanını yaşayan Kirazlı ve Kuzu yaylaları, sizin ve minik gezginlerinizin keşfini bekliyor.
  • Sapanca Gölü: Peki ya o büyülü göl manzarasına ne demeli? Sapanca Gölü’nün ve etrafındaki ağaçların sonbahar renklerine bürünmüş halinden her zamankinden daha çok etkilenmeye hazır olun!

 

3. NG Enjoy ve NG Sapanca’nın geniş odalarında aile boyu rahatlık

NG Enjoy ve NG Sapanca’nın orman ve bahçe manzaralı, Fransız balkonlu geniş odalarında tüm ailenin keyfi her daim yerinde!

Tek büyük veya iki ayrı yatak alternatifi, özel oturma alanı ve bağlantılı oda imkânı hem çocuklarınızın hem de sizin özel alan ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacak. Lamine parke zemin kaplaması, minibar, dijital ısıtma ve soğutma sistemi ve yüksek hızlı wi-fi internet bağlantısı ise tatilinizden alacağınız tadı artıracak.

​​Ailenizle birlikte böyle bir doğanın tam kalbinde tatil yapmanın keyfi neden mi bir başka? Çünkü aynı ormanlık alanı paylaşan NG Enjoy ve NG Sapanca’daki tüm odaların eşsiz bir doğa manzarası var! Bu sömestir tatilinde kuş sesleri ile uyanıp güne Sapanca’nın birbirinden güzel renkleri ile başlamak, hem çocuklarınıza hem de size çok iyi gelecek.

 

4. NG Enjoy ve NG Sapanca’nın çocuklara özel dünyası

NG Enjoy ve NG Sapanca, çocuklara hem eğlenceli hem de verimli bir tatil geçirebilecekleri özel bir dünya sunuyor. Kendilerine ayrılan özel alanlarda uzman gözetmenler eşliğinde eğlenen minik misafirlerimiz, tüm oyun ve aktivitelerden keyifle faydalanabilir. Bu harika dünyada neler mi var?

  • Sincap Kulüp: Sincap Kulüp yalnızca çocukların! Bu kulüpte çocuklara birey olarak davranıyor, kendilerini rahat ve mutlu hissedecekleri bir alanda keyifle oynamalarını sağlıyoruz. Sincap Kulüp, sizlere dinlenmek için zaman ve alan verirken çocuklarınızın da kaliteli zaman geçirme ihtiyacını karşılıyor.
     
  • Mini Disko: Ve dans zamanı! Çocuklarınız mini diskoda bir yandan eğlenirken bir yandan kaslarını geliştirip vücutlarını koordine ve kontrol etmeyi öğreniyor.
  • Havuz oyunları: Minik misafirlerimiz için hizmet veren kapalı, açık ve kaydıraklı havuzumuzda eğlenceli su oyunları oynuyoruz.

  • Bahçe oyunları: Bir bahçede yapılacaklar biter mi? Çocuklarınız, onlara özel olarak tasarladığımız bahçe oyunlarını oynarken hem eğlenecek, hem bilgilenecek hem de büyük keşifler yapacak.

  • Doğa yürüyüşleri: Çocuklarınız alabildiğine geniş bir ormanlık alanda özgürce oynamanın tadını çıkarabilirler.

  • Oyun salonu: Minikler hem en sevdikleri platformlardaki (Playstation 4, XBOX 360, Wii) favori yeni nesil oyunların (Street Basketball, Air Hockey, Need For Speed Run, Super Bike 2) hem de hiçbir zaman eskimeyen Atari oyunları ile langırtın tadını çıkarabilecek.
  • Kiddy Rides: Çocuklar için özel olarak tasarladığımız oyun alanında miniklerin bayıldığı, jetonla çalışan renkli “sürüş” oyuncaklarımız da var!

5. Tüm aileyi mutlu eden birbirinden eğlenceli aktiviteler

Ailece güzel anılar biriktireceğiniz NG Enjoy ve NG Sapanca, ailenizin tüm fertleri için benzersiz etkinliklere katılma olanağını sunuyor.

  • Meditatif orman terapileri: Sonbaharın tüm güzelliklerini cömertçe sergileyen dağ ve ormanların o ferah havasını almaya ne dersiniz? NG Sapanca ve NG Enjoy’da eğitimli uzman terapistlerin eşliğinde, size meditasyon huzuru verecek orman terapilerine katılabilirsiniz. Forest bathing adıyla da bilinen bu terapilerde, tüm duyularınız açık şekilde doğada sessizce var olmayı, tüm ses ve kokuları alıp her bir rengi hissetmeyi, kısaca doğayı içinize çekmeyi deneyimleyeceksiniz.
     
  • Her mevsim süren havuz keyfi: Tatilde eğlencenin tadı kışın da havuzda çıkar! NG Enjoy’da 5 kapalı, 2 açık olmak üzere toplam 7 havuz ve 1 kaydıraklı havuz bulunuyor. NG Sapanca ise 3 kapalı, 5 açık yüzme havuzu ile ailenizi bekliyor. Dilediğiniz gibi eğleneceğiniz havuzlar, hem sizin hem de çocuklarınızın tatil keyfini artıracak.
  • Sapanca Gölü’nde bisiklet turları: Sapanca’nın bisikletle gezilebilecek muhteşem rotalarının başında gelen Sapanca Gölü’nü, dilerseniz uzun dilerseniz kısa bir turla keyifle pedallayabilirsiniz.

  • Tırmanma duvarı: NG Sapanca ve NG Enjoy’da, hem yetişkinlerin hem de çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini destekleyen sportif tırmanış duvarları bulunuyor. Gözü yükseklerde olan maceracı aileler, tırmanma duvarında kendilerini keşfedip özgüven ve cesaretin sınırlarını zorlayabilir!

  • Aliva Spa’da masaj deneyiminin ötesi: Eşsiz bir masaj terapisi ile birlikte “iyi yaşamın” şifrelerini de almak isteyen tüm aileleri NG Sapanca ve NG Enjoy’daki Aliva Spa’ya bekliyoruz. Sapanca’dan ailece dinlenmiş ve yenilenmiş olarak ayrılmanız için sizlere uzman terapistlerimiz tarafından uygulanan, farklı spa kültürlerine ait masaj terapileri sunuyoruz:

    • Baskılı Masajlar: Spor, Lenf Drenaj, Anti-selülit, Refleksoloji, Shiatsu, İsveç
    • Ayurvedik Masajlar: Shirodhara, Abhyanga, Abhyanga Senkron
    • Uzakdoğu Masajları: Geleneksel Bali, Bali (baş-boyun-omuz veya bacak-ayak), Bali Mandara, Geleneksel Thai, Lomi Lomi Nui, Thai Bitkisel
    • Aliva Dokunuşları: Hamile, Aliva Aromaterapi, Sıcak Taş, Aliva Dokunuşu

6. Her damak zevkine uygun lezzet durakları

Tıpkı hayat gibi tatilin tadı da birbirinden özel lezzetlerle güzel… NG Enjoy ve NG Sapanca sahip olduğu özel konseptli restoran ve kafelerle tüm konuklarının damak tadına hitap ediyor. Türk ve dünya mutfağının farklı tatlarını deneyebileceğiniz bu tatil, çıktığınız en gastronomik tatil olabilir!

  • Farina: NG Sapanca ve NG Enjoy’un ortak bahçesinde bulunan Farina’da taş fırınının doyumsuz lezzetlerini tadın. 
  • Ihlamur: NG Enjoy’un ana restoranı Ihlamur’da kendinizi hem damak hem göz zevkinize hitap eden özel yemeklerle şımartın.

  • Erguvan: NG Sapanca’nın ana restoranı Erguvan’da açık büfe yemek keyfini yaşayın.

  • Safran: NG Enjoy’un alakart restoranı Safran’da Türk ve dünya mutfağının özenle seçilen lezzetlerini deneyin.

  • Gardenya Lounge: NG Sapanca’nın alakart restoranı Gardenya Lounge’un dünya çapındaki yemek ve zengin bar menülerinden aileniz için en özel seçimleri yapın.

  • Leylak Lounge: NG Sapanca’nın film sahnelerini andıran bu özel alanında kahve ve çay eşliğinde sıcacık bir şömine keyfi yapın.

  • Sports Bar: NG Enjoy’un spor konseptli barında kesintisiz spor yayınlarını izlerken farklı kokteyllerin tadına bakın.

  • Lobby Bar: NG Sapanca’nın uzun koridorunun sonunda sizi bekleyen barında spor karşılaşmalarının ve içkinizin tadına varın.

  • Ice Cream Shop: Kim demiş dondurmanın mevsimi var diye. NG Enjoy’un dondurma dükkanının keyfini çocuklarınızla birlikte çıkarın.

Bu yarı yıl tatilinde Sapanca’da #İyiHissedin

Hayat, ailenizle geçirdiğiniz nitelikli zamanlarla çok daha güzel. Sizin de bu sömestirde birinci önceliğiniz en sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmekse yalnızca size özel olağanüstü bir tatil deneyimi için “Her konuğumuzu tek konuğumuz gibi ağırlarız” diyen NG Enjoy ve NG Sapanca’yı tercih edin.

İyi tatiller!