Ng Hotel Blog Banner 5 Ng Hotel Blog Banner Mobile 5

Keyifli bir sömestir tatili için dikkat etmeniz gereken 3 şey

NG Afyon Çocuklarınızın okulunun ilk dönemi geride kalırken, sizin de sonbaharda yoğunlaşan iş temponuz biraz olsun hafiflemişken kışı Aliva SPA da bu en güzel vaktini değerlendirmek üzere ailecek keyifli bir sömestir tatiline çıkmaya ne dersiniz?

1. Rotanızı belirleyin

Bu tatilden beklentiniz nedir? Vaktinizi nasıl değerlendirmeyi tercih edersiniz? Büyük bir şehir merkezini mi, bir sahil kenarını yoksa doğal güzelliklerle çevrili bir destinasyonu mu değerlendirmek istersiniz?

Eğer seçiminiz şehir hayatının yorgunluğunu güzel bir lüks termal wellness deneyimi ile atmaktan yana olursa, NG Afyon’un Aile Boyu Tatil konsepti ile hem siz hem aileniz dinlenirken eğlenip tazelenebilirsiniz.

"Her konuğumuzu, tek konuğumuz gibi ağırlarız!" prensibini benimseyen NG Afyon’un, kendinizi otelin tek konuğu gibi hissetmeniz ve yuvanıza yenilenmiş olarak dönmeniz için elinden geleni yapacağından emin olabilirsiniz.
 

2. Seçim sürecine çocuklarınızı dahil edin

Bütçenizi ve beklentilerinizi belirledikten sonra son kararı almadan önce çocuklarınızın fikrini sormaya ne dersiniz? Belki bir harita eşliğinde çocuklarınıza seçeneklerini gösterebilir, her birinde yaşayacakları farklı deneyimleri onlara anlatabilirsiniz.

Çocuklarınızla birlikte en ideal seçimi yapmak üzere alternatiflerinizi değerlendirirken onlar için en iyisini düşünmek hakkınız. Bu adımda aklınıza gelebilecek birkaç kritik başlığı birlikte ele alalım.

Gideceğiniz yer güvenli mi?

Güvenlik, günümüzde yalnızca fiziksel değil birçok farklı boyutu olan bir konu.

Tercih ettiğiniz konaklama, çocuklarınızın ve sizin güvenliğinizi özel olarak dikkate alıyor mu?

NG Afyon’un uluslararası standartlardaki güvenliği sayesinde çocuklarınızdan ayrı vakit geçirirken bile içiniz daima rahat olur.

Hijyen kurallarına dikkat ediyor mu?

Peki seçtiğiniz yer, hijyeni ne kadar önemsiyor?

Otelimiz NG Afyon, “Güvenli Turizm” sertifikasına sahip. Çünkü bizim birinci önceliğimiz, misafirlerimizin ve çalışanlarımızın hayatı ve sağlığı. Neşe, keyif ve huzuru tamamen hijyenik ve güvenli bir ortamda paylaşmayı taahhüt ediyoruz. Bu yüzden NG Afyon’da, hem çevreye ve sosyal mesafeye duyarlı, hem odalardaki ve ortak alanlardaki temizliğe azami derecede dikkat eden bir otelde konaklamanın rahatlığını yaşayacaksınız.

Peki sosyal etkinlikler yeterli mi?

Sosyalleşme süreci, çocuğun gelişiminin önemli bir parçasıdır. Küçük çocuklarınızın kişiliklerini geliştirirken yaşıtlarıyla birlikte aynı ortamı paylaşmaları oldukça önemli. Bu yüzden çocuklarınızla yapacağınız tatillerinizde onlar için yeterli aktivitenin bulunduğu bir yerde konaklamayı seçmelisiniz.

NG Afyon’da çocuklarınızın daima kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmesini çok önemsiyoruz. Ayrıca onları çocuk gibi değil birey olarak ağırlıyoruz. İşte bu yüzden otelimizde çocuklarınızın kendi istekleri doğrultusunda güvenle oynayıp sosyalleşebilecekleri özel bir dünya var. Küçük konuklar, NG Afyon’da  yalnızca onlara ayrılan alanlarda gözetmenler eşliğinde eğlenip çok keyifli zaman geçirirler. Yeni arkadaşlıklar kurarlar ve her zaman gülümseyerek anımsayacakları anılar biriktirirler.

Çocukların NG Afyon’daki harika dünyasına neler mi dahil?



3. Tüm ailenin zevk alacağı etkinlikler planlayın

Ailenizdeki her ferdin farklı beğeni ve hobilerinin olduğuna bahse gireriz. Peki herkesin sevdiği ortak şeyler neler? Gastronomi, turistik ve kültürel geziler, sosyal aktiviteler, antik tarih, doğa etkinlikleri, spa, su sporları?

Ailenizle başbaşa eşsiz anlar yaşamanın, onlarla mutluluğu ve huzuru paylaşmanın doğal bir yolunu  arıyorsanız NG Afyon’da size tekrar tekrar yaşamak isteyeceğiniz dört dörtlük bir konaklama vaat ediyoruz.

Nasıl mı?

Afyon’un ferah havası ve özel gezi durakları

Tatile çıkınca gittiğiniz bölgenin doğal ve kültürel özellikleri ile tanışmadan dönmek olur mu?

Gelin bu tatilde Afyon'un yüz yıllardır ev sahipliği yaptığı birçok medeniyetin izlerini tüm ailenizle keşfedin! Afyon’da yapacağınız özel gezilerde;

  • Frig Vadileri’nde büyülü anlar yaşayabilir, hava şartları müsait oldukça muhteşem bir balon turuna çıkabilirsiniz.
  • Arkeoloji Müzesi’ndeki gizemlerin peşine düşebilir,
  • Mevlevihane'nin ihtişamından etkilenebilir,
  • Afyon Kalesi'nde geçmişe uzanan görkemli bir yolculuğa çıkabilir,
  • Anıtpark’taki Büyük Utku Anıtı’nda bağımsızlığımızı kutlayabilir,
  • Her biri gizli birer cennet olan Eber, Acıgöl, Karakuyu, Karamık ve Akşehir göllerinde çok sayıda yırtıcı ve göçmen kuşla tanışabilir,
  • Afyon yolunda uğrayabileceğiniz Türkiye’nin ilk porselen müzesi NG Koleksiyon Müzesi'nde porselenin insanlık tarihinden bugüne kadarki değişimine tanıklık edebilirsiniz.

Lezzetli yemekler

Peki ya doyumsuz lezzet duraklarıyla dolu bir gastronomik serüvene ne dersiniz?

2019 yılında UNESCO tarafından “gastronomi şehri” olarak tescillenen Afyon’da, NG Afyon’un sunduğu birbirinden lezzetli seçenekler ile tatilinizden bambaşka bir tat alacaksınız.

  • Erguvan Restoran: Erguvan Restoran, NG Afyon’un her damak tadına hitap eden açık büfesiyle dikkat çeken ana restoranı.
  • Farina Restoran: Usta şeflerin elinden çıkan leziz pide ve kebap çeşitleri Farina Restoran’da.
  • Mercan Lounge: Mercan Lounge’un sıcak iç mekanı ile şık balkonunda birbirinden güzel tatlıları tadabilirsiniz.
  • Yasemin Patisserie: İşte her akşam birbirinden güzel canlı müzik performanslarının olduğu Yasemin Patisserie!
  • Aliva Cafe: Aliva Spa içindeki Aliva Cafe, taze sebze ve meyve suyu karışımları ve sağlıklı atıştırmalıkları ile spa öncesi ya da sonrası sizi bekliyor.

Aile boyu havuz keyfi

NG Afyon’da, yılın her günü yüzme günü!

13 kapalı, 3 açık yüzme havuzu ile havuz keyfini bir üst seviyeye çıkaran NG Afyon’da herkes suyun tadını dilediği gibi çıkarabilir.

Çocuklarınız kendilerine özel havuzlarda ve her yaştan çocuğa hitap eden, yaz kış kullanıma açık kaydıraklı havuzlarda unutulmaz saatler geçirirken siz de suda olmanın huzurunu gönlünüzce yaşayabilir, açık termal havuzumuzda tüm yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

Aliva Spa’da termal suyun şifası

Afyonkarahisar’a Türkiye’nin termal başkenti dersek hiç abartmış olmayız. NG Afyon’da termal suyun şifasını en doğal ve sağlıklı haliyle sizlere sunuyor.

NG Afyon’da çocuklarınız gün boyu farklı etkinliklerin tadını çıkarırken siz Aliva SPA’da wellness ürünleriyle güçlendirilmiş termal mucizesinin keyfine varabilirsiniz.
 

Termalin gücüne ve wellness'ın mucizelerine odaklanarak geliştirdiğimiz Termal Wellness programları ile sağlığı ve iyiliği mükemmel bir konforla buluşturup en özel haliyle size sunuyoruz.

Termal suyun mucizesini keşfetmek için “Termal suyun şifa niteliğindeki 4 faydası” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Bu sömestirde ailecek #İyiHissedin

Bir sömestir tatilinden beklediğiniz tüm güzellikleri size doyasıya yaşatacak NG Afyon’da ailece dinlenin ve evinize tazelenmiş olarak dönün!