Ng Hotels Blog Karne Hediyesi Banner Ng Hotels Blog Karne Hediyesi Banner M

Çocuklara En Güzel Karne Hediyeleri

Ailece çıkılan seyahatlerle, bir yandan en sevdiklerimizle güzel anılar biriktirir, bir yandan birlikte öğrenip keşfetmenin tadına varırız. Çocukların küçük yaşlarında aklına kazınan bu güzel zamanlar, aile albümlerini süsleyen karelerin çok ötesinde, her hatırladıklarında onları mutlu eden güçlü hatıralardır. Bizler ise bu değerli anlar ile hayatı anlamlandırır, sıradaki macera için daha çok heyecanlanırız.

İşte çocuklara verebileceğiniz en güzel karne hediyeleri ve tatil önerileri:

Geziler: Çocuklara bir geziden bahsetmek, onları heyecanlandırır. Tatil sırasında doğayı, hayvanat bahçelerini, tarihi yerleri, su parkları ve daha pek çok yer keşfedilebilir.

Oyun alanları: Çocuk olmanın değişmez kuralı: Eğlenmek ve oyun oynamak. Çocuklarınız için oluşturulmuş oyun alanlarında eğlenerek keyifli vakit geçirmeleri onları çok mutlu edecektir.

Kitaplar: Çocukların okuma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak kitaplar, onları hem eğlendirecek hem de öğretici olacaktır. Tatildeyken de kitaplar, çocukların zihinlerini meşgul eder ve okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olabilir.

Oyunlar: Yeni bir oyun, çocukları mutlu eder ve onları evde geçirecekleri zamanlarda meşgul tutar. Tatil sırasında da oyunlar, aileyle birlikte vakit geçirme imkânı sunar.

Puzzle'lar: Puzzles, çocukların zekâ gelişimine katkıda bulunur ve onları meşgul eder. Tatil sırasında da puzzle'lar, çocukların zihinlerini meşgul etmek için harika bir aktivitedir.

Deniz ve Eğlenceli Havuz tatilleri: Deniz ve eğlenceli havuz tatili, çocukların hayallerini süsleyen bir tatildir. Suyun dinlendirici ve eğlenceli doğasıyla, saatlerce vakit geçirebilirler.

Temalı tatiller: Harry Potter, Star Wars, Disney gibi tema parkları, çocukların hayallerini süsleyen yerlerdir. Tatil sırasında temalı parkları ziyaret etmek, çocukların hayallerindeki dünyayı keşfetmelerini sağlar.

Sonuç olarak, çocuklara karne hediyeleri ve tatil fikirleri, onların mutlu ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur. Kitaplar, oyunlar, geziler,  deniz & havuz tatili ve temalı tatiller, çocukların tatilin keyfini çıkarmalarına ve güzel anılar biriktirmelerine yardımcı olur. Ancak, çocukların yaşlarına ve ilgi alanlarına uygun seçimler yapmak önemli. Ayrıca, tatil planları yaparken bütçe de göz önünde bulundurulmalıdır.

Tatilin yanı sıra, evde yapılacak aktiviteler de çocukların sömestir ve yaz tatillerinin keyfini çıkarmalarını sağlayabilir. Piknikler, evde film izlemek, aile oyunları oynamak ve el sanatları gibi aktiviteler, çocukların tatilin tadını çıkarmalarına yardımcı olabilir. Çocuklarla birlikte yemek yapmak, bahçe işleri yapmak veya doğa yürüyüşleri yapmak, onların hayat becerilerini ve doğa sevgisini geliştirmelerine yardımcı olabilir.

Sonuç olarak, çocuklara verilebilecek en güzel karne hediyeleri, onların ilgi alanlarına uygun seçimler yapmak ve tatil planları yaparken bütçe dostu olmakla birlikte, tatil sırasında birlikte vakit geçirmek ve onların gelişimine katkıda bulunmak da önemlidir. Tatilin keyfini çıkarmak için hem evde hem de dışarıda yapılacak aktiviteler ile unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz.

AİLECE DOYASIYA EĞLENDİĞİMİZ TATİLLER! EN GÜZEL KARNE  HEDİYESİ…

Tatil hediyesi arayışındaysanız, NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon otellerimizde size muhteşem bir tatil deneyimi sunuyor! NG Hotels, kaliteli hizmet anlayışı ve konforlu konaklama imkanlarıyla, herkesin tatil anılarını ölümsüzleştirmek için en uygun seçenektir.

NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon, özenle dekore edilmiş ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanmış odalarıyla konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca, restoranları, barları, havuzları, spa merkezleri ve spor aktiviteleri gibi birçok imkânı sunan NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon, aile tatilinizi unutulmaz kılmak için her şeyi düşünmüştür.

Eğer sevdiklerinize muhteşem bir tatil hediyesi vermek istiyorsanız NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon otellerimiz size en iyi seçenekleri sunar. Kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ve unutulmaz tatil deneyimi ile sevdiklerinizin tatil anılarını ölümsüzleştirin. NG Hotels, sizi ve sevdiklerinizi her daim bekliyor!

NG Enjoy, NG Sapanca ve NG Afyon otellerimizde, çocuklara hem eğlenceli hem de verimli bir tatil geçirebilecekleri özel bir dünya sunuyor. Kendilerine ayrılan özel alanlarda uzman gözetmenler eşliğinde eğlenen minik misafirlerimiz, tüm oyun ve aktivitelerden keyifle faydalanabilir. Bu harika dünyada neler mi var?

Sincap Kulüp: Sincap Kulüp yalnızca çocukların! Bu kulüpte çocuklara birey olarak davranıyor, kendilerini rahat ve mutlu hissedecekleri bir alanda keyifle oynamalarını sağlıyoruz. Sincap Kulüp, sizlere dinlenmek için zaman ve alan verirken çocuklarınızın da kaliteli zaman geçirme ihtiyacını karşılıyor.

Mini Disko: Ve dans zamanı! Çocuklarınız mini diskoda bir yandan eğlenirken bir yandan kaslarını geliştirip vücutlarını koordine ve kontrol etmeyi öğreniyor.

Havuz oyunları: Minik misafirlerimiz için hizmet veren kapalı, açık ve kaydıraklı havuzumuzda eğlenceli su oyunları oynuyoruz.

Bahçe oyunları: Bir bahçede yapılacaklar biter mi? Çocuklarınız, onlara özel olarak tasarladığımız bahçe oyunlarını oynarken hem eğlenecek, hem bilgilenecek hem de büyük keşifler yapacak.

Doğa yürüyüşleri: Çocuklarınız alabildiğine geniş bir ormanlık alanda özgürce oynamanın tadını çıkarabilirler.

Oyun salonu: Minikler hem en sevdikleri platformlardaki (Playstation 4, XBOX 360, Wii) favori yeni nesil oyunların (Street Basketball, Air Hockey, Need For Speed Run, Super Bike 2) hem de hiçbir zaman eskimeyen Atari oyunları ile langırtın tadını çıkarabilecek.

Kiddy Rides: Çocuklar için özel olarak tasarladığımız oyun alanında miniklerin bayıldığı, jetonla çalışan renkli “sürüş” oyuncaklarımız da var!


Aile Tatillerinin Çocuklar Üzerindeki Önemli Etkileri yazımıza da göz atabilir, NG Hotels'in aile ve çocuk dostu otel konseptini keşfedebilirsiniz.