Ng Hotels Blog Toplanti Banner Ng Hotels Blog Toplanti Banner M

Toplantı otellerinin sahip olması gereken 7 özellik

Bir toplantının en önemli bileşeni, o toplantının katılımcıları yani insan faktörüdür.

Katılımcılarının her açıdan konforlu hissettiği, konsantre olabildiği, bir parçası olmaktan keyif aldığı ve bulunduğu alanda ayrıca vakit geçirmek isteyeceği toplantı ve etkinlikler düzenleyebilmek bir organizatörün en çok dikkat etmesi gereken şeylerin başında gelir.

Katılımla birlikte toplantının da etkisini artıracağı için toplantı lokasyonu ve mekan seçimi çok önemlidir.

Bu yazımızda sizin için iş toplantılarınız ve etkinliklerinizi düzenleyeceğiniz toplantı otellerinin sahip olması gereken özellikleri sıraladık. Toplantınız için lokasyon seçimi yapmadan önce bu yazıdaki önerileri dikkate alın ve işinizi şansa bırakmayın.

İyi hissetmek: Hayatın her alanında iyi hissetmek mümkün mü?

  1. Markanızın prestijini desteklemeli

Şirketiniz; misyonu ve vizyonu ile birlikte adeta parmak izi gibi olan kendine özel bir marka değeri taşıyor. Bu değeri yaratmak şirketinizin muhtemelen senelerini aldı.

Peki şirketinizin toplantı ve etkinliklerini düzenlediğiniz mekanlar, markanıza değer katıyor mu? Şirketinize ve toplantınıza özel paket teklifleri sunuyor mu? Keyifli ve konforlu bir ortama sahip mi, teknolojik olanaklar ve lezzetli ikramları ile sizi ve katılımcılarınızı memnun ediyor mu?

İster ofis ekibiniz, ister potansiyel müşterileriniz için toplantı düzenliyor olun toplantı mekanınızın herkesin iyi vakit geçirdiği, yeniden bir etkinlik olduğunda tekrar tekrar gelmek isteyeceği nitelikte olması gerekir. Toplantı otelinizin size bu imkanları sorgusuz sualsiz sunduğundan ve paketlerini ihtiyaçlarınıza özel olarak tasarladığından emin olun.

NG Hotels; doğayla iç içe konumu, restoranları, Spa merkezleri, terapi alanları ve çok özel aktiviteleri ile geleneksel toplantı anlayışına yeni bir boyut ve farklı deneyimler kazandırıyor. İş toplantılarından uluslararası kongre ve forumlara kadar geniş bir yelpazede hizmet veren NG Hotels ile bir yandan üst düzey ses, ışıklandırma ve sunum teknolojisiyle toplantılarınızın başarı ve verimini artırır; diğer yandan deneyimleyeceğiniz konfor ve ayrıcalıklı hizmetler sayesinde markanıza değer katarsınız.

Profesyonellik, itibar yaratır. İşinin profesyoneli olan bir ekip ve hizmet, sizin de itibarınızı temsil eder. O halde işi profesyoneline bırakın ve en ilham verici toplantı ve etkinlikleriniz için Sapanca’daki NG Sapanca, NG Enjoy ve Afyon’da bulunan NG Afyon’u tercih edin.

  1. Kolay ulaşılabilir olmalı

Etkinlik planlaması söz konusu olduğunda en özen gösterilmesi gereken konu misafirlerinizin ve katılımcılarınızın rahatlığını önceliklendirmek. Tüm davetlilerin toplantınıza herhangi bir zorluk çekmeden katılabilmesi için lokasyon büyük önem taşıyor.

Eğer İstanbul bazlı bir şirketseniz veya katılımcı profilinizi daha çok bu il tanımlıyorsa değerlendireceğiniz toplantı otelleri İstanbul ve çevre illere yakın olmalı.

Marmara bölgesinin kalbindeki Sapanca’da konumlanan NG Enjoy ve NG Sapanca’da her gün; İstanbul, Ankara ve Bursa illerinden rahat ve kolay bir şekilde yolculuk eden misafirlerimizi ağırlıyoruz. Üstelik Sapanca, yalnızca bu yakın büyük kentlerden değil, tüm Marmara bölgesinden katılımcıların stressiz şekilde ulaşabileceği bir noktada bulunuyor. Bu yüzden Sapanca oteli denince akla ilk gelen oteller olmanın gururunu yaşıyoruz.

Siz de İstanbul’dan yalnızca 1 saatlik araba yolculuğu ile NG Enjoy ve NG Sapanca’ya konforlu bir şekilde gelebilirsiniz. Eğer havaalanı yolunu tercih edecekseniz, otellerimize Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 99 km’lik kısa bir mesafe katederek ulaşabilirsiniz.

  1. Toplantınızı son teknoloji ile donatmalı

Akıllı teknoloji çözümleri ve dijital araçlar bir yandan toplantınızın yolunda gitmesini sağlarken diğer yandan katılımcılarınızla daha iyi iletişim kurmanızı, dolayısıyla etkinliğinizden daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlar.

Büyük toplantı ve etkinlikleri düzenlemek üzere tasarlanmış mekanlardan teknolojik donanımı en üst seviyede sunmalarını beklemek sizin en doğal hakkınız. Seçtiğiniz toplantı otelinde bir ekran ve projektörden çok daha fazlasına sahip olmalısınız. İyi düşünülmüş bir ışıklandırma ve yüksek teknolojinin yanı sıra deneyimli bir ekip de hizmetinizde olmalı.

Sapanca’daki toplantı otelleriniz NG Enjoy  ve NG Sapanca’da doğayla iç içe bir toplantı deneyimi

Eğer toplantınızı ileri teknoloji ile desteklemek istiyorsanız NG Enjoy’un en güncel teknik ekipman ile donattığımız fonksiyonel 15 toplantı odası ve toplantı salonundan gönül rahatlığıyla faydalanabilirsiniz.

NG Enjoy’da gururla sunduğumuz teknolojimizi; kongre, konferans, seminer, bayi toplantısı, eğitim ve satış toplantısı, motivasyon amaçlı organizasyon ve gezi, ürün lansmanı ve tüm diğer özel etkinliklerinizin değerini artırmak üzere geliştirmeye devam ediyoruz.

NG Enjoy’un 15 toplantı odası ve salonu içinde en büyüğü olan Amber; 1400, 660 ve 740 metrekarelik üç salona bölünebilen; aynı zamanda bu alanların birleşimiyle tek büyük bir salon haline gelebilen ultra fonksiyonel bir toplantı alanı. Amber’de, konuklarınızı farklı düzenlerde (gala, tiyatro, sınıf ve U düzenleri)  ağırlayabilir; tamamen gün ışığı alan, orman manzarasına sahip ve oldukça geniş kapalı ve açık fuaye alanlarında farklı amaçlara yönelik etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz. Araç girişine sahip olduğu için, Amber’de büyük çapta otomobil lansmanları bile düzenleyebilirsiniz.

NG Enjoy’un yıldız toplantı salonu Amber, diğer tüm salonlarımızla birlikte toplantılara olan bakış açınızı değiştirecek.

Tüm salonlarımız ve tüm toplantı hizmetlerimizle ilgili ayrıntılı bilgi için NG Enjoy Toplantı & Davet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Wellness ve convention özellikleriyle öne çıkan NG Sapanca’da ise uluslararası standartlardaki toplantı salonlarımız, fuaye ve aktivite alanlarımız, restoranlarımız, deneyimli ekibimiz ve teknolojik altyapımız ile etkinliklerinizde amaçladığınız hedefe ulaşmanıza memnuniyetle yardımcı oluyoruz.

NG Sapanca’da, sunduğumuz wellness hizmetleri sayesinde toplantı oteli tanımının birkaç adım ötesine geçiyoruz. Öncelikle, beklentileriniz ne kadar yüksek olursa olsun kongre, seminer veya konferanslarınızın başarısını garantileyecek kusursuz toplantı alanları ve eksiksiz teknolojiyi sunuyoruz. Bununla da kalmayıp, etkinliğinizi, konuklarınızı çok mutlu edecek ikram, SPA ve özel aktivitelerle destekliyoruz.

Ayrıca ormanlık alanımızın içinde, her iki otelimizin ortak kullanımında olan taş evimiz ve onu çevreleyen yemyeşil doğa ile toplantılarınızın huzurlu bir atmosferde, yüksek konsantrasyon ve verimle geçmesine yardım ediyoruz.

Farklı salonlarımız ve tüm toplantı hizmetlerimizle ilgili ayrıntılı bilgi için NG Sapanca Toplantı & Davet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Afyon’daki toplantı oteliniz NG Afyon’da toplantılarınıza unutulmaz bir wellness etkisi ekleyin

Toplantılarınızı termal otel ve gastronomi şehri Afyon’da düzenlemek için birçok nedeniniz var. Business wellness ve corporate wellness konseptlerine  sahip Afyon oteli NG Afyon’da hem farklı büyüklüklerde, tam donanımlı ve eksiksiz teknoloji sunan salon alternatiflerimizle toplantılarınızı destekliyor hem de ihtiyaçlarınıza uygun olarak etkinlik öncesi veya sonrasında sunduğumuz Afyon Spa ve wellness hizmetlerimizle katılımcılarınızın hayat kalitesini yükseltiyoruz. Çalışanlarınızın ve müşterilerinizin mutluluğuyla doğru orantılı olarak şirketinizin ve markanızın başarısını da artırmaya yardım ediyoruz.

NG Afyon’da farklı amaçlara uygun 14 farklı toplantı salonumuz bulunuyor. ​​Kongre, konferans, seminer, bayi toplantısı, eğitim ve satış toplantısı, motivasyon amaçlı toplantı, ürün lansman toplantısı gibi birçok farklı etkinliğinizi rahatça düzenleyebileceğiniz toplantı salonlarımız arasında, Manolya, 1393 metrekarelik alanı ve 1000 kişilik kapasitesi ile öne çıkıyor.

Farklı salonlarımız ve tüm toplantı hizmetlerimizle ilgili ayrıntılı bilgi için NG Afyon Toplantı & Davet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

  1. Dünya mutfağından Spa’ya her şeyi bir arada sunmalı

İster küçük çaplı kurumsal bir akşam yemeği ister çok katılımlı büyük bir konferans planlıyor olun, daima etkinliğinizi farklı alanlarda da destekleyecek ek servis ve aktivitelere ihtiyacınız var. Birçok etkinlik mekanında, yemek servisi, ikramlar, Spa, terapi gibi başlıkların her biri için farklı üçüncü partilerden teklifler alıp yoğun efor göstermek zorunda kalabilirsiniz.

NG Hotels’de bu konuların hiçbirini dert etmenize gerek yok. Çünkü hem Sapanca otellerimiz hem de Afyon otelimizdeki toplantı hizmetlerimizi; küçük iş toplantılarından büyük kongrelere kadar birçok farklı türdeki etkinliğinizi en verimli şekilde düzenlemeniz ve toplantı dışındaki vaktinizi en keyifli şekilde geçirmeniz için tasarladık.

En lezzetli yemekler NG Hotels mutfaklarında

Plazada yapılan toplantılar ile NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon’da yapılan toplantının ne kadar farklı olduğunu, restoranlarımız ve usta şeflerimizle tanıştıktan sonra bir kez daha göreceksiniz.

Sizi, NG Sapanca’da kabiliyetli şeflerimizin elinden çıkan lezzetli yemekleri tadabileceğiniz 4 farklı restoran ve kafemizde; geleneksel ve modern lezzetlerin ahenkli buluşmasına tanık olmaya davet ediyoruz.

NG Enjoy’daki 4 restoranımız, kafemiz, barımız ve dondurma evimizde ise hem toplantı sırasındaki ihtiyaçlarınız hem de toplantı harici yemek keyfiniz için ağzınızı tatlandırmak üzere sizleri bekliyoruz.

NG Afyon’daki 3 restoran ve 2 kafemizde ise birçok gezgin gurmenin tavsiye listesine giren özel Afyon yemekleriyle birlikte damağınızı şenlendirmeye davetlisiniz.

Aliva Spa’da, ormanda ve havuzlarda keyifli aktiviteler

Sapanca’ya gelip masaj terapisi almadan dönmek olur mu? Sizi,  spa otelleri arasında prestijli bir noktaya yerleşen World Luxury Spa Awards ödüllü NG Sapanca ve World Luxury Hotel Awards ödüllü NG Enjoy’a bekliyor, spa merkezimiz Aliva Spa’da emsalsiz bir spa deneyimi yaşayarak ruhunuzu ve bedeninizi tazelemeye davet ediyoruz.

Tatiliniz için neden Spa ve Wellness otellerini seçmelisiniz?

Wellness 101: 8 boyutuyla wellness kavramı

Ayrıca otellerimizin her mevsim açık kapalı havuzlarında (NG Enjoy’un 5; NG Sapanca’nın 3 kapalı havuzu bulunuyor) dilediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz.

NG Sapanca ve NG Enjoy’un özel orman terapisini de unutmayalım. Sapanca’nın oksijen kaynağı ormanında bir uzman terapistin eşliğinde, meditasyon niteliğinde çok özel bir terapi deneyimi yaşayabilirsiniz.

Sapanca’da orman terapisinin adesi: NG Sapanca ve NG Enjoy

Termal wellness konseptli NG Afyon’da ise ülkemizin termal cenneti Afyon’un şifa niteliğindeki termal suyunu, klasik uygulamaların dışına çıkararak Spa ile birleştiren özel yöntemlerle sizlere sunuyoruz. NG Afyon’un yenileyici masaj ve bakım paketleriyle ve özel etkinliklerimizle de toplantınızı harika bir tatile dönüştürmeyi vaat ediyoruz.

Termal suyun şifa niteliğindeki 4 faydası

İş için gelmiş olsanız bile NG Hotels’de, bir tatilde yapmak isteyebileceğiniz birçok aktiviteyi keyifle ve konforunuzdan ödün vermeden yapabilirsiniz.

  1. Doğayla iç içe olmalı

Sapanca konaklama alternatiflerinin en güçlüleri arasındaki NG Sapanca ve NG Enjoy, bizleri her mevsim başka bir renk cümbüşü ile karşılayan; ormanları ve şelaleleriyle birçok gezgin ve doğa severin hayran olduğu muhteşem bir doğanın içinde bulunuyor.

Bu eşsiz doğa, iş hayatlarımızın yüksek temposuna derin bir nefes molası veriyor. Hem fiziksel hem de ruhsal yorgunluğumuzu hafifleten sakin ve yeşil alanlar, bakış açımızı değiştiriyor, yaratıcılığımızı besliyor ve kişisel tatminimizle birlikte yine işimize katkı sağlayacak verimli sonuçları artırıyor.

Siz de benzersiz toplantılar için NG Sapanca ve NG Enjoy’u seçin, hem kendinizi hem katılımcılarınızın ruh halini; keyifli, rutinin dışına çıkan aktiviteler yapmanın verdiği neşeyle tazeleyin.

Ayrıca NG Sapanca ve NG Enjoy’un ortak alanında bulunan Taş Ev ile gün ışığının ve doğanın yaratıcı sürece olan katkısından sonuna dek faydalanabilirsiniz.

Taş ev, onu çevreleyen yemyeşil doğanın verdiği huzurlu atmosferi ve harikulade havuz manzarası sayesinde toplantılarınıza kolayca konsantre olmanızı sağlayacak.

NG Afyon’da toplantılarınızın ardından yürüyüş, tenis, yüzme gibi aktivitelerle sosyalleşip her günü yepyeni bir deneyime çevirebilirsiniz. Ferah bir ortama taşınan toplantılarınız sayesinde, daha üretken ve samimi buluşmalar gerçekleştirebilir, etkinliğinizden her zamankinden daha yüksek bir verim alabilirsiniz.

  1. Katılımcıların ailesi için de cazibe yaratmalı

Toplantı otelleri, sunduğu imkanlarla katılımcılarınızın iş seyahatlerine aile ve arkadaşlarını da getirmesini teşvik etmeli. Yani aynı zamanda bir aile oteli niteliğinde de olmalı. Böylece katılım beklediğinizden de yüksek olacaktır.

NG Hotels, misafirlerinizin aileleriyle paylaşmak isteyeceği üst düzey bir konfor ve sosyal olanaklar sunuyor. Katılımcılarınız, NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon’da bir yandan toplantı yaparken diğer yandan aileleriyle bir tatile çıkmanın keyfini yaşayabilir. Bu sayede hem toplantınız verimli geçer, hem de şirketinizin misafirlerinizin gözündeki değeri artar.

Misafirlerinize hem verimli bir etkinlik hem de muhteşem bir Sapanca tatili veya unutulmaz bir Afyon konaklaması ile mutlu etmek için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

  1. Motivasyon kaynağı olmalı

Yeni yerleri ziyaret etmeyi ve yeni deneyimler yaşamayı hepimiz çok seviyoruz. Standart bir ofis ya da konferans salonu günlük rutinimizin bir parçası olduğu için kimi zaman sıkıcı olabilirken, yeni nesil etkinlik alanları bizlere heyecan verici bir hava ve mekan değişikliği sunuyor.

İyi bir toplantı otelinin de ofisteki geleneksel toplantıların ötesine geçmesi ve sunduğu konfor, ek hizmetler ve eğlenceli aktivitelerle fark yaratması gerekiyor.

Geleneksel toplantılar, katılımcıların bir hafta sonra içeriğini bile hatırlamadığı etkinliklere dönüşebiliyor. Ancak NG Enjoy, NG Sapanca ve NG Afyon; misafirlerinize bir dolu yeni deneyim sunuyor ve evlerine yepyeni anılarla dönmesini sağlıyor. Bu sayede sonraki toplantı ve etkinlikleriniz, tüm katılımcılarınız için bir motivasyon kaynağına dönüşüyor.

Toplantılarınız için NG Hotels’i tercih edin

NG Hotels’de alternatif bir iş gününden beklentimiz çok açık: Sakin bir sabah yürüyüşü, peşinden gelen zengin bir kahvaltı, doğa manzaralı salonlarda verimli bir toplantı, lezzetli yemek molaları ve ardından tüm yorgunluğu kapısında bırakacağınız bir Aliva Spa masajı…

Senelerdir etkinlik endüstrisinde de hizmet veren bir marka olarak en mükemmel organizasyonu yapmak konusunda hem deneyimli hem de en az sizin kadar tutkuluyuz. Her aşamasında verimli ve keyifle ilerleyen toplantı ve etkinlikleriniz için profesyonel ekibimizle birlikte sizleri NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon’a bekliyoruz.