Ng Hotels Blog Cocuk Gozunden Tatil Banner Ng Hotels Blog Cocuk Gozunden Tatil Banner M

Çocukların Gözünden Tatil

Tatil, her yaş grubu için özel bir deneyimdir. Ancak çocuklar için, bir masalın içine adım atmışçasına büyülüdür.

Çoğumuzun en keyifli anıları, çocukluk dönemimize aittir. Dolayısıyla çocuklarımızın çokça mutlu anlar biriktirmesi , onların  tüm yaşantısını etkileyecek çok önemli etkilere sahip. Aile, bir çocuğun ilk dünyası ve çoğu çocukluk anılarımız ailemiz ile birlikte geçirdiğimiz güzel anları içeriyor.

Ailemizle birlikte geçirdiğimiz her güzel anın yeri eşsiz, ancak bunlardan en coşkulu olanı birlikte yapılan tatiller olsa gerek. Aile tatillerinde günlük hayatın koşturmacasından uzak, tamamen birbirimize odaklandığımız, birlikte oynadığımız, birlikte yemek yediğimiz, birlikte keşfettiğimiz tatillerin kıymeti paha biçilemez.

Aile tatili planlarken, hem çocuklaırn hem de büyüklerin beklentilerine uygun ve herkesin keyif alacağı tatili planlamak önemli. Bu seçimde anne babaların etkisi büyük, ancak öncelik çocuklarımızın mutlu olması olduğu için çocukların gözünden tatilin ne anlama geldiğini anlamaya çalışmalıyız.

  1. Genellikle uzun süren yolculuklar, çocuklar için sıkıcı olabiliyor. Eğlenmek için çıkılan yolda, sıkılmalarını önlemek için iyi bir planlama yapmayı önemsemelisiniz. Bazen kaldığınız şehre yakın olması, tatilin ilk adımı için en doğru seçim.
  2. Çocuklar, öncelikle aile ile birlikte olmayı ve eğlenmeyi önemsiyor. Dolayısıyla tatil yeri seçimlerinde, birlikte keyif alınabilecek aktivitelerin olması önemli.
  3. Çocuk olmanın en güzel yanlarından biri de heyecanın yüksek olması. Yeni bir yer görmek, yeni bir şey deneyimlemek onlar için oldukça heyecan verici. Birlikte bu heyecana ortak olabileceğiniz aktivitelerle dolu bir tatil planlamak, hepiniz için unutulmaz bir aile tatili deneyimi sağlayacaktır.
  4. Yoğun aktivitelerden sonra hem siz hem de çocuklarınız acıkacaktır. Evde yemek seçen, tatilde iştahı açılan çocuklarımızın da keyif alacağı sağlıklı ve seçenekli yiyeceklere sahip bir seçim yapmalısınız.
  5. Hareketli geçen bir günün ardından, güzel bir uyku ve dinlenme için konforunuzu ihmal etmeyin. Oda sıcaklığı, rahatlık ve hijyen hem siz hem de çocuklarınız için önemli.

Tatil demek, ailece eğlenmek, yeni yerler keşfetmek ve unutulmaz anılar biriktirmek demektir. NG Hotels, çocuklarınızla birlikte bu deneyimi yaşamanız için mükemmel bir seçenektir.

Sapanca ve Afyon’da bulunan NG Enjoy & NG Sapanca ve NG Afyon otellerimizde aile tatillerinizi unutulmaz kılmak için tasarlanmış harika seçenekler sunuyor.

Sapanca’da Doğanın içinde eğlenceli aktiviteler sizleri bekliyor. Çocuklarınız Sapanca Gölü’nün manzarasına karşı oynarken, gölün dinginliği ve kuğuların zarif dansları sizleri büyüleyecek . Ailenizle birlikte bisiklet sürüp, doğayı keşfedip , gölde sandal gezilerine katılarak tatilimizin tadını çıkartabilirsiniz.

Özellikle tarih severler için Afyon’da bulunan FRİG VADİSİ, AFYONKARAHİSAR KALESİ, AFYONKARAHİSAR KALESİ, AYAZİNİ ANTİK KENTİ ve bunun gibi birçok tarihi bölgeyi ziyaret edebilirsiniz (Afyon’a gitmek için 10 güzel sebep yazımızı inceleyebilirsiniz)

Afyon; kültürel mirası, yöresel lezzetleri, eşsiz doğası, şifalı doğal termal suları, tertemiz havası ve birçok farklı aktivitelere ev sahipliği yapan oldukça zengin illerimizden birisidir. NG Afyon’da hem yetişkinlerin hem de çocukların ilgisini çekebilecek birçok yer ve aktivite bulabilirsiniz.

NG Afyon’da Termal SPA alanında  termal suyun şifası ile , NG Sapanca ve NG Enjoy’da Aliva SPA’da profesyonel SPA hizmetleri ile ruhunuzu ve bedeninizi tazeleyin. Tatilinizden hem dinlenin, hem eğlenin hem de yenilenin.

Küçük konuklarımız, kendilerine ayrılmış alanlarda gözetmenler eşliğinde eğlenebilirler. Sincap Kulüp sadece miniklerindir!

NG Hotels’de aile tatiliniz ; çocukların gözünden bakıldığında, büyülü bir macera, keşif dolu bir serüven ve unutulmaz anılarla dolu bir zaman dilimi olarak canlanır.

Tatilin tadını çıkarın ve her anın kıymetini bilin!

 

NG Afyon, NG Enjoy ve NG Sapanca hakkında merak ettiğiniz tüm detayları öğrenmek ve yerinizi hemen ayırtmak için daha fazla beklemeyin.

Daha detaylı bilgi ve rezervasyon için: https://www.nghotels.com.tr/tr/iletisim/