Ng Hotels Blog Termal Tatil Banner Ng Hotels Blog Termal Tatil Banner M

Termal Tatil

Güne tazelik ve huzur dolu bir başlangıç yapmak için tercih edebileceğiniz en güzel tatil türlerinden biri: termal tatil.

Eğer gerçekten dinlenmek ve hafiflemek istiyorsanız, doğal sıcak su kaynaklarında tazelenebilceğiniz güzel bir termal tatile çıkmanın tam zamanı!

Termal tatilde sizi nelerin bekliyor? Gelin birlikte keşfedelim

Sabahın Serinliğinde Termal Sular

Sabahın erken saatlerinde termal suların keyfini çıkararak gününüze enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Doğanın uyanışını hissedebileceğiniz bu anlar, ruhunuzu ve bedeninizi yenileyecektir.

Sağlıklı Bir Öğle Yemeği- Öğleden Sonra Aktiviteler ve Dinlenme

Termal otellerde, sağlıklı ve lezzetli öğle yemekleriyle kendinizi şımartabilirsiniz. Ardından, öğleden sonra yapacağınız aktivitelerle keyifli vakit geçirebilir ya da sadece dinlenip rahatlayabilirsiniz.

Ağrılarınızla Vedalaşın

Termal suların içerdiği mineral ve doğal elementler, artrit ve romatizma gibi eklem rahatsızlıklarının semptomlarını hafifletmeye yardımcı olabilir. Isınma ve gevşeme etkisi, eklem ağrılarını azaltabilir, hareket kabiliyetini artırabilir.

Biraz da Güzelleşelim

Mineral bakımından zengin termal sular, cilt sağlığını destekler ve gençleştirici etkiler sunar. Ciltteki gözenekleri temizler, nem dengesini sağlar ve cilt tonunu eşitleyebilir.

Stresi Azaltın

Doğanın kucağında Sıcak suyun doğal rahatlatıcı etkisiile stresten arının. Sıcak suyun etkisiyle kaslarınız gevşer, zihninizi sakinleştirir ve yenilenmiş bir enerjiyle güne devam edersiniz.

Tüm Aileye Uygun Aktiviteleri olan bir termal otel seçimi yapın

Büyükler ve yetişkinler için termal olanakların yer aldığı ve tatilinizi daha keyifli hale getirmek için birbirinden güzel aktiviteleri değerlendirin.

Termal tatilinizin büyük bir kısmı, konaklayacağınız otelin SPA bölümünde geçecektir.Yanınıza mayo, bikini, nemlendirici ve ihtiyacınız olacak kişisel eşyalarınızdan oluşan almayı unutmayın.

AFYON: TERMAL SUYUN BAŞKENTİ

Ülkemiz, termal su kaynakları bakımından Avrupa’da birinci, Dünya’da yedinci sırada bulunduğu için çok şanslıyız. Özellikle Afyonkarahisar ve çevresi, ülkemizin termal su açısından en zengin bölgeleri arasında.

Afyon’un doğal güzelliklerini keşfederken, NG AFYON OTEL’in geniş olanaklarından yararlanarak seyahatinizi zenginleştirebilirsiniz.

Ruhunuzu ve bedeninizi tazelemenin en eşsiz yolu NG AFYON OTEL Termal SPA alanı; Afyon’un şifalı suyunu, en doğal ve sağlıklı haliyle misafirlerine sunuyor. Aliva SPA’ya ayırdığınız zamanın en mükemmel zamanınız olacağından emin olabilirsiniz. Toplam 16 adet havuz, 13 adet kapalı havuz (kadın, karma ve erkeklere özel) bulunmaktadır. Ayrıca 3 adet açık havuz (1 tanesi termal su özelliğinde) bulunmaktadır.

Küçük konuklarımız, kendilerine ayrılmış alanlarda gözetmenler eşliğinde eğlenebilirler. Sincap Kulüp sadece miniklerindir! Ayrıca çocuklara özel havuzda ve kaydıraklı havuzlarda unutulmaz saatler geçirebilirler. Açık ve kapalı olan kaydıraklı havuzları mutlaka denemelisiniz.

Daha detaylı bilgi ve rezervasyon için: https://www.nghotels.com.tr/tr/otellerimiz/ng-afyon/iletisim/