Ng Hotel Blog Uzaktan Calisma Banner Ng Hotel Blog Uzaktan Calisma Banner M

Uzaktan Çalışanlar İçin, Keyifli Doğa İçinde Mekanlar

Önceleri “zorunluluk” olarak başlayan uzaktan çalışma hali, şimdilerde şirketlerin ve çalışanların öncelikli tercihi haline geldi.

Önceleri “zorunluluk” olarak başlayan uzaktan çalışma hali, şimdilerde şirketlerin ve çalışanların öncelikli tercihi haline geldi.

Şirketler uzaktan çalışma sisteminin uygulanabilir ve birçok açıdan verimli bir çalışma modeli olduğuna karar vererek çalışma koşullarını buna göre düzenledi.

Çalışanların verimliliğini arttırması, maliyet avantajları ve esnek çalışma saatlerindeki olumlu etkilerin yanı sıra çalışma ortamındaki konforun iş performansına etkisi de eklenince uzaktan çalışma modeli, artık şirketlerin çoğu  tarafından öncelikli tercih ediliyor.

Ancak uzaktan çalışmanın da zorlukları var tabii. Kimileri açısından rutin ev ortamında olmanın getirdiği koşullar sebebiyle konsantrasyon sorunları oluşurken, kimileri açısından da yalnızlık ve depresif bir ruh hali oluşmasına sebep oluyor.

Uzaktan çalışmanın olumsuz etkilerinden kurtulmak için, ortamınızı değiştirin!

Evden çalışırken konsantre olma ya da alan sıkıntısı yaşayanlara, şahane bir tavsiyemiz var.

Doğa içinde bol oksijen dolu, konsantrasyonunuzu sağlayabileceğiniz sessizlik ve huzur ortamında, çalışmanız için gerekli tüm olanakları bulabileceğiniz ve konforunuzu sağlayabileceğiniz bir çok mekan var.

Şehre yakın NG Sapanca ve NG Enjoy otellerimizde, tüm bu imkanları fazlasıyla ve kolaylıkla bulabilirsiniz.

Küçük molalarınızda orman yürüyüşleri, kuş sesleri eşliğinde yoga ve meditasyon seanslarına katılarak doğanın huzurunu keşfedebilirsiniz. Ayrıca otel bünyesindeki açık ve kapalı spor alanlarında enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Çalışma sürelerinizi daha verimli ve keyifli hale getirmek için, otellerimizde bulunan Aliva SPA‘da masaj ve terapi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Ayrıca sağlıklı ve lezzetli yemek seçenekleri ile beslenmenize özen göstererek iş hayatının stresinden uzaklaşabilirsiniz.

İş görüşmeleri ve iş toplantılarınızı NG Sapanca ve NG Enjoy otellerimizde bulunan toplantı salonları ve teknik imkanlar sayesinde kusursuz gerçekleştirebilir, toplantı oteli konseptlerimizi de deneyimleyebilirsiniz.

NG Sapanca ve NG Enjoy otellerimiz, doğa ile iç içe, yenilikçi ve konforlu bir çalışma ortamı sunarak uzaktan çalışanlarına benzersiz bir deneyim vaat ediyor. İşinizi doğanın huzur verici atmosferinde sürdürürken, günlük yaşamınızın kalitesini artırmak için NG Hotels'i keşfedin. İletişim bilgilerimiz ve rezervasyonlar için web sitemizi ziyaret edin: https://www.nghotels.com.tr/