Ng Hotel Blog Tatilde Havuz Keyfi Banner Ng Hotel Blog Tatilde Havuz Keyfi Banner M

Tatilde Havuz Keyfi

Yaz tatilinin en eğlenceli anlarını havuz da keyifle çıkartın!

Merhaba tatil severler!

Yaz mevsimi geldi ve hepimiz yaz boyu güneşin tadını çıkarmak için bütün kış çok bekledik, değil mi? Sıcak yaz günlerinde havuz kenarında serinlemenin ve arkadaşlarınızla eğlenmenin tadı hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Eğer siz de eğlence dolu bir havuz tatili planlıyorsanız, doğru yerdesiniz!

Tatilinizin eğlence dolu geçmesi için ilk adım, doğru yeri seçmek. Yaz tatilinde serinlemek için, önceliğimiz olan iyi bir havuz keyfi için nelere dikkat etmemiz gerekli?

Otelinizi seçerken havuzun büyüklüğü, suyun temizliği ve aktivitelerin çeşitliliği gibi faktörleri göz önünde bulundurarak rezervasyon yapmanız önemli detaylar...

Suyun serinliğinin tadını doyasıya çıkartmak için, bolca mayo deniz gözlüğü ve kişisel havuz eşyalarınızı hazırlamayı unutmayın.Ayrıca, havuz kenarında güneşlenirken kitap veya dergi gibi okuma materyalleriyle de keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Havuzun keyfini, en çok da çocuklar çıkartıyor. Çocuklarınız için, havuz oyuncaklarını da bavulunuza koymayı unutmayın. Havuz oyunları, hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli bir tatil deneyimi yaşamanız için olmazsa olmaz…

Havuzda keyifli anların nasıl da çabucak geçtiğini anlamayabiliriz. Yazın kavurucu sıcaklarında cildimize de özen göstermeyi ihmal etmeyelim ve güneş koruyucu, krem, şapka gibi güneşten korunma önlemlerini almayı unutmayalım.

Havuz kenarında güneşlenirken, yüzerken, aktivitelerle eğlenirken hem siz hem de çocuklarınız için enerjinizi toplayacağınız birbirinden lezzetli içecek ve yiyeceklere de erişiminiz kolay olmalı. 

Doğru oteli seçmek, aktiviteler planlamak ve güvenliğe dikkat etmek tatilinizin harika geçmesini sağlayacaktır.

Eğlence dolu havuz tatilinizi NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon’da planlayarak konfor, rahatlık ve huzurun tadını çıkarabilirsiniz. Tatiliniz boyunca kaliteli hizmet, rahat konaklama ve unutulmaz deneyimlerle tazelenme fırsatı bulacaksınız. Tatil yaparken hem bedeninizin hem ruhunuzun dinlendiğini hissedeceksiniz.

NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon’da minik misafirlerimiz için kapalı, açık havuzlar ve bunlara ilave olarak kaydıraklı havuzlarımızla sizleri bekliyoruz.

NG Afyon, NG Enjoy ve NG Sapanca tatil paketlerinden faydalanmak için  şimdi valizlerinizi hazırlayın ve unutulmaz bir tatile doğru yola çıkın!

Daha detaylı bilgi ve rezervasyon için: https://www.nghotels.com.tr/tr/iletisim/