Ng Hotels Blog Verimli Toplanti Banner Ng Hotels Blog Verimli Toplanti Banner M

Verimli Toplantı Organizasyonları

Verimli toplantılar düzenlemek, iş dünyasında başarı için önemli bir unsurdur. Ancak, bir toplantının verimli olması, sadece katılımcı sayısına veya sunulan içeriğe bağlı değildir. Katılımcıların konforu ve gereksinimlerine uygun şekilde organize edilen toplantılar, zamanın verimli kullanılması ve toplantı verimliliği ve açısından önemli bir detay…

Verimli toplantı organizasyonu için nelere dikkat etmeliyiz?

  • Katılımcı sayısına ve katılımcı profiline uygun bir toplantı otelinin / salonunun belirlenmesi
  • Toplantı programının oluşturulması , organizasyonun yapıldığı yere ve katılımcılara ön bilgilendirmenin yapılması
  • Uygun mola zamanlamasının ve içeriğin belirlenmesi
  • Toplantı için gerekli teknik donanıma sahip bir yer seçimi
  • Uzun toplantılar için, sağlıklı atıştırmalıklar ve bolca sıvı tüketiminin sağlanması

Yoğun geçen bir toplantının ardından güzel bir yenmek veya kahve eşliğinde keyifli bir sohbete vakit ayırın …

İş hayatının yoğun ve stresli temposunda, toplantı organizasyonlarının katılımcıların konforu ve verim alması önceliğinde sağlanması oldukça önemli bir etkiye sahip.

Motivasyon

İyi bir toplantı otelinin de ofisteki geleneksel toplantıların ötesine geçmesi ve sunduğu konfor, ek hizmetler ve eğlenceli aktivitelerle fark yaratması gerekiyor.

NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon otellerimizde alternatif bir iş gününden beklentimiz çok açık: Sakin bir sabah yürüyüşü, peşinden gelen zengin bir kahvaltı, doğa manzaralı salonlarda verimli bir toplantı, lezzetli yemek molaları ve ardından tüm yorgunluğu kapısında bırakacağınız bir Aliva Spa masajı…

NG Sapanca, NG Enjoy ve NGAfyon otellerimizde geniş ve donanımlı toplantı ve konferans salonları, farklı büyüklüklerdeki toplantı odaları, son model teknolojilerle donatılmış ekipmanlarıyla her türlü etkinlik için uygun bir ortam sağlar.

Ayrıca, doğal güzellikleriyle çevrili olan NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyonotelleri, katılımcıların stresinden uzaklaşmasını ve yaratıcı düşüncelerini geliştirmesini olanak sunmaktadır.

Daha detaylı bilgi ve rezervasyon için: https://www.nghotels.com.tr/tr/iletisim/