Ng Hotels Blog Spa Wellnes Banner Ng Hotels Blog Spa Wellnes Banner M

Sapanca Spa Ve Wellness Tatili Rehberi

Sapanca, doğal güzellikleri ve dinlendirici atmosferiyle şehrin hemen yanı başında harika bir tatil rotası.. 

İşte Sapanca'da SPA ve wellness tatili yapmak isteyenler için harika bir rehber:

  • Yorgunluğunuzu atmak ve stresten uzaklaşmak için, SPA olanakları geniş ve konforlu bir SPA oteli seçin.
  • Sapanca, muhteşem doğal güzelliklere sahip bir bölgedir. SPA ve wellness tatilinizin bir parçası olarak doğa yürüyüşleri yapabilir, bisikletle gezintilere çıkabilir veya gölde su sporları yapabilirsiniz. Bu aktiviteler hem bedensel hem de zihinsel olarak rahatlamanıza yardımcı olacaktır.
  • SPA ve wellness tatili yaparken sağlıklı beslenmeye özen göstermek önemlidir. Sapanca'daki oteller genellikle sağlıklı ve dengeli beslenme seçenekleri sunarlar. Organik ürünler, taze meyve ve sebzelerle hazırlanan yemeklerle vücudunuzu besleyebilirsiniz.
  • Ruhsal ve zihinsel dinginlik için yoga , meditasyon ve nefes uygulamalarına katılabilirsiniz.
  • Doğa ile iç içe, bedeninizi tazelerken zihninizi de sessizleştirin. Ve olumlu düşünmeye odaklanın.

NG Sapanca ve NG Enjoy otelleri, Sapanca'da SPA ve wellness tatili yapmak isteyenler için mükemmel seçenekler arasında yer almaktadır. Doğal güzellikleriyle çevrili olan bu oteller, lüks SPA merkezleri ve sağlıklı beslenme seçenekleriyle konuklarına benzersiz bir deneyim sunarlar.

NG Sapanca ve NG Enjoyotellerimizde Sapanca’nın harika doğasında , konforlu ve modern tasarıma sahip odaları, kapalı/açık havuzları, Türk hamamı , Aromaterapi Buhar Odası, Aliva SPA’da dinlendirici masaj olanakları, çocuklara özel alanlar, hem çocuklar hem de yetişkinler için çeşitli aktivite seçenekleri, gurme lezzetlere sahip Türk ve dünya mutfağından en özel lezzetleri ile siz değerli misafirlerimize eşsiz bir tatil deneyimi  sunmaktayız.

NG Sapanca ve NG Enjoy otellerimizde hemen yerinizi ayırtmak için daha fazla beklemeyin.

https://www.nghotels.com.tr/tr/otellerimiz/ng-enjoy/iletisim/

https://www.nghotels.com.tr/tr/otellerimiz/ng-sapanca/iletisim/